More results for architect

 
architect
 
hvh-architecten.
recruitment
TRANS architectuur stedenbouw.
Dieter Vander Velpen Architects Architecture interior design for high-end residential projects.
Michelin Star Experience. City Oasis in the heart of Antwerp. A culinary trip around the world. Fading boundaries between interior exterior. Moody dining in a 17th century carriage house. MS residence MS residence. VD House VD House. FS Residence FS Residence.
GBA GRAUX BAEYENS architecten.
Een cookie is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van je computer zet op het moment dat je de site bezoekt. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden.
Studio Farris.
CLICK TO ENTER. Studio Farris Architects is an architectural practice based in Antwerp, Belgium and founded by Italian architect Giuseppe Farris in 2008. The studios goal is to discover the intrinsic potential in every project, questioning the obvious, exploring the surroundings and cultural heritage.
BS architecten.
details in architectuur ildebuf in rotspleister. toegang tot een tuin Lovendegem. boardroom in een oude schuur. 3 en 5 wooneenheden in Mechelen. medisch centrum Het Doktershuis 6 kabinetten en 3 wooneenheden in uitvoering. de Roode Poort Lovendegem wonen en kantoor.
Luc De Beir Architecten.
ARCHITECTURE, A BALANCE BETWEEN REVEALING AND HIDING. Steeds verder bouwen op eerder ontwikkelde idee├źn zodat iedere realisatie het onderwerp blijft van voortdurende groei. De architectuur vernieuwt zichzelf als een perpetuum mobile. Aandacht voor het interieur, en dit in de prille fase van een project, brengt een enorme meerwaarde met zich mee.
Home IO Architecten.
51N4E Home.
Dieter De Vos Architecture.

Contact Us